Gsindl is a oberboarische Rock-Musigruppn, de wo 1995 z Neifarn grindd worn is. De Liadtexte san af Boarisch vafosst.

Gsindl
Gsindl (2007) (vo links af rechts: Thomas Reischl, Robert Zollner und Konrad Brummer)
Gsindl (2007)
(vo links af rechts: Thomas Reischl, Robert Zollner und Konrad Brummer)
Oigmoans
Richtung Rock
Grindung 1995
Hoamseitn www.gsindl.de
Aktuelle Bsetzung
Konrad Brummer (seit 1995)
Thomas Reischl (seit 1995)
Klampfm
Tim Hölter (seit 2009)
Robert „Bobbel“ Zollner (seit 2005)
Andreas Eschbaumer (seit 1995)
Georg Baumann (seit 1995)

De ham unta andrem des Liadl "Da Hof is am Brenna" aussabrocht. Des Liad is a Coverversion vo The Roof Is on Fire vo da Bloodhound Gang.

DiskografieBearbeiten

OibmBearbeiten

  • 1998: dermaßen
  • 2001: Jetz werds haarig
  • 2003: …gernham
  • 2006: Ned danz'n!
  • 2010: aufdrahd
  • 2011: unsdochwurschd
  • 2014: Voischattn

DVDsBearbeiten

  • 2008: obdrahd

Schau aaBearbeiten

Listn vo neia boarischa Voiksmusi

Im NetzBearbeiten

De Hoamseitn vo Gsindl