Hollywood Undead

Hollywood Undead is a Band aus Kalifoanien/USA. Eana Musikstü is a Mix ausn Hip Hop und an Metal.

Hollywood Undead
Oigmoans
Richtung Nu Metal, Crossover
Grindung 2005
Hoamseitn http://hollywoodundeadofficial.ning.com/
Grindungsmitglieda
Gsaung
Danny
Gsaung, Keyboad, Rhythmusgitarr
J-Dog
Gsaung
Johnny 3 Tears
Leadgitarr, Gsaung
Charlie Scene
Gsaung
Funny Man
Percussion, Gsaung
Da Kurlzz
Ehemolige Mitglieda
Gsaung
Shady Jeff
Gsaung
Deuce

GschichteBearbeiten

De Band is 2005 entstaundn, wei a Liadl, wos da Deuce und da J-Dog auf eanara MySpace Seitn post haum, a positive Kritik vo de Fans kriagt hod. Desweng hamsa se dazua endschlossn mid eanare Freind, an Johnny 3 Tears, Charlie Scene, Funny Man und Da Kurlzz Hollywood Undead (HU) z'gründn. In eanare easchtn nei Wochan san eanare Songs efta wia oa Million Moi aughead woan. 2008 haum hea wia viazg Million de Liada vo Hollywood Undead augheat und se ham mea wia 400.000 Freind auf MySpace ghobt.

Eanan easchtn Liveauftritt hams im August 2008 beim Virgin-Mobile-Festival ghobt, wos mid 285.000 Stimmen, mea wia 50 % vo olle Stimmen, gegn via aundare Bands gwunna hom. Am 2. September is eana easchts Oibum Swan Songs aussakema. 2009 hams don ois Suppoat fia Limp Bizkit bei zwoa Deitschlaund Konzeatn sowia am englischn Download Festival gspüd.

DiskografieBearbeiten

OibnBearbeiten

  • 2008: Swan Songs
  • 2008: American Tragedy

EPsBearbeiten

  • 2008: Undead / No. 5
  • 2009: Swan Songs B-Sides
  • 2010: Swan Songs Rarities EP
  • 2010: Black Dahlia Remixes

SinglsBearbeiten

  • 2008: Undead
  • 2009: Young
  • 2009: Everywhere I Go
  • 2009: Black Dahlia
  • 2010: Hear My Now
  • 2011: Been to Hell
  • 2011: Coming Back Down
  • 2011: Comin' in Hot
  • 2011: My Town

VideosBearbeiten

  • No. 5
  • Undead
  • No. 5 (Explicit)
  • Young
  • Undead
  • Everywhere I Go
  • Hear My Now
  • Been To Hell
  • Coming Back Doen
  • Comin' in Hot

Im NetzBearbeiten