Carlo Oriani (* 5. Novemba 1888 in Cinisello Balsamo; † 3. Dezemba 1917 in Caserta) woar a italienischa Rodrennfoahra.

Sei Karriea ois Profi hod im Joar 1908 ogfonga. Sei greßta Eafoig woar 1913 da Gwinn vo da Gsomtweatung vom Giro d’Italia. Carlo Oriani is ois Bersagliere im Easchtn Wejdkriag gstorm.

PalmaresBearbeiten

  • 1912 Giro di Lombardia
  • 1913 Giro d’Italia

MonnschoftnBearbeiten

  • 1909 - Stucchi
  • 1911 - Bianchi
  • 1912 - Stucchi
  • 1913 - Maino
  • 1914 - Bianchi
  • 1915 - Bianchi