Listn vo de WWE Roster

(Weidagloadt vo Liste WWE Roster)

Seit 2002 san de Schauringa (dengl. Wrestler) in da WWE in zwoa Kada (dengl. Roster) afteit, de wo jeweis a oagne Ringaschau (dengl. Wrestlingshow) hom.

De Schauringa vo da WWE werden "Superstars" und de Schauringarinna wean "Divas" gnennd. De WWE-oagne Nochwuxfeadarung ("NXT Wrestling") is in da Nochwuxliga (Development-Liga) zammgfossd.

Raw

Männliche Wrestler

 
Der aktuelle WWE Champion Big E.
Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
AJ Styles Allen Neal Jones USA  USA
Akira Tozawa Akira Tozawa Japan  Japan
Angelo Dawkins Gary Gordon USA  USA The Street Profits Mitglied
Apollo Crews Sesugh Uhaa USA  USA
Austin Theory Austin White USA  USA
Big E Ettore Ewen USA  USA WWE Champion
Bobby Lashley Franklin Roberto Lashley USA  USA The Hurt Business Mitglied
Cedric Alexander Cederick Alexander Johnson USA  USA The Hurt Business Mitglied
Chad Gable Charles Edward Betts USA  USA
Commander Azeez Babatunde Łukasz Aiyegbusi Poin  Poin
Damian Priest Luis Martínez USA  USA United States Champion
Dolph Ziggler Nicholas Theodore Nemeth USA  USA
Dominik Mysterio Dominik Gutiérrez USA  USA
Drake Maverick James Michael Curtin England  England
Edge Adam Joseph Copeland Kanada  Kanada Hall of Famer
Men’s Royal Rumble
Finn Bálor Fergal Devitt Irland  Irland
Gable Steveson Gable Dan Steveson USA  USA
Jaxson Ryker Chad Lail USA  USA
John Morrison John Randall Hennigan USA  USA
Karrion Kross Kevin Kesar USA  USA
Keith Lee Keith Lee USA  USA
Kevin Owens Kevin Yanick Steen Kanada  Kanada
Montez Ford Kenneth Crawford USA  USA The Street Profits Mitglied
MVP Hassan Hamin Assad USA  USA The Hurt Business Mitgliedy
verletzungsbedingt inaktiv
Omos Tolulope Omogbehin Nigeria  Nigeria
Otis Nikola Bogojević USA  USA
R-Truth Ronald Killings USA  USA
Randy Orton Randal Keith Orton USA  USA Raw Tag Team Champion
Reggie Sidney Iking Bateman USA  USA 24/7 Champion
Rey Mysterio Óscar González Gutiérrez Rubio USA  USA
Riddle Matthew Frederick Riddle USA  USA Raw Tag Team Champion
Robert Roode Robert Francis Roode Jr. Kanada  Kanada
Seth Rollins Colby Daniel Lopez USA  USA
Shelton Benjamin Shelton Albert Benjamin USA  USA The Hurt Business Mitglied
T-Bar Christopher James Dijak USA  USA
The Miz Michael Gregory Mizanin USA  USA
Veer Rinku Singh Indien  Indien

Weibliche Wrestlerinnen

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Alexa Bliss Alexis Kaufman USA  USA Auszeit
Becky Lynch Rebecca Quin Irland  Irland Raw Women’s Champion
Bianca Belair Bianca Crawford USA  USA Women’s Royal Rumble
Carmella Leah Van Dale USA  USA WrestleMania Women’s Battle Royal
Dana Brooke Ashley Mae Sebera USA  USA
Doudrop Kimberly Benson Schottland  Schottland
Liv Morgan Gionna Jene Daddio USA  USA
Mia Yim Stephanie Yim Bell USA  USA
Nia Jax Savelina Fanene USA  USA
Nikki A.S.H. Nicola Glencross Schottland  Schottland Women’s Tag Team Champion
Rhea Ripley Demi Bennett Australien  Australien Women’s Tag Team Champion
Tamina Sarona Moana-Marie Reiher Snuka USA  USA
Tegan Nox Steffanie Rhiannon Newell   Wales
Zelina Vega Thea Megan Trinidad USA  USA Queens Crown

Weitere Persönlichkeiten

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Chad Patton Chad Patton USA  USA Senior-Ringrichter
Byron Saxton Bryan Kelly USA  USA Kommentator
Corey Graves Matthew Polinsky USA  USA Kommentator
Dan Engler Dan Engler USA  USA Ringrichter
Darrick Moore Darrick Moore USA  USA Ringrichter
Jerry Lawler Jerry Lawler USA  USA Gelegentlicher Kommentator
Hall of Famer
Jimmy Smith James Smith USA  USA Play-By-Play Kommentator
John Cone John Cone USA  USA Senior-Ringrichter
Kevin Patrick Kevin Patrick USA  USA Backstage-Interviewer
Mike Rome Austin Romero USA  USA Ringsprecher
Rod Zapata Robert Vista USA  USA Ringrichter
Shawn Bennett Matthew Bennett USA  USA Ringrichter

SmackDown

Männliche Wrestler

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Angel Garza Ángel Humberto Garza Solano Mexiko  Mexiko
Ashante Adonis Tehuti Miles USA  USA Hit Row Mitglied
Cesaro Claudio Castagnoli Schweiz  Schweiz
Drew Gulak Andrew Gulak USA  USA
Drew McIntyre Andrew McLean Galloway IV Schottland  Schottland
Erik Raymond Rowe USA  USA Viking Raiders Mitglied
Happy Corbin Thomas Pestock USA  USA
Humberto Carrillo Humberto Garza Carrillo Mexiko  Mexiko
Isaiah Scott Stephon Strickland USA  USA Hit Row Mitglied
Ivar Todd Smith USA  USA Viking Raiders Mitglied
Jeff Hardy Jeffrey Nero Hardy USA  USA
Jey Uso Joshua Samuel Fatu USA  USA SmackDown Tag Team Champion
The Usos Mitglied
Jimmy Uso Jonathan Solofa Fatu USA  USA SmackDown Tag Team Champion
The Usos Mitglied
Jinder Mahal Yuvraj Singh Dhesi Kanada  Kanada
King Nakamura Shinsuke Nakamura Japan  Japan Intercontinental Champion
Kofi Kingston Kofi Nahaje Sarkodie-Mensah Ghana  Ghana The New Day Mitglied
Mace Brennan Marcel Williams USA  USA
Madcap Moss Michael Rallis USA  USA
Mansoor Mansoor Al-Shehail Saudi-Arabien  Saudi-Arabien
Mustafa Ali Adeel Alam USA  USA
Rick Boogs Eric Bugenhagen USA  USA
Ricochet Trevor Mann USA  USA
Ridge Holland Luke Menzies England  England
Roman Reigns Leati Joseph Anoa'i USA  USA Universal Champion
Sami Zayn Rami Sebei Kanada  Kanada
Shanky Saurav Gurjar Indien  Indien
Sheamus Stephen Farrelly Irland  Irland verletzungsbedingt inaktiv
Top Dolla Anthony Joseph Francis USA  USA Hit Row Mitglied
Xavier Woods Austin Watson USA  USA The New Day Mitglied
King of the Ring

Weibliche Wrestlerinnen

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Aliyah Nhooph Al-Areebi Kanada  Kanada
B-Fab Briana Brandy USA  USA Hit Row Mitglied
Charlotte Flair Ashley Elizabeth Fliehr USA  USA SmackDown Women’s Champion
Naomi Trinity Fatu USA  USA
Natalya Natalie Katherine Neidhart-Wilson Kanada  Kanada
Sasha Banks Mercedes Kaestner-Varnado USA  USA
Shayna Baszler Shayna Andrea Baszler USA  USA
Shotzi Ashley Louise Urbanski USA  USA
Toni Storm Toni Rossall Neuseeland  Neuseeland
Xia Li Zhao Xia Kina  Kina

Weitere Persönlichkeiten

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Alyse Ashton Alyse Zwick USA  USA Backstage-Interviewer
Charles Robinson Charles Robinson USA  USA Senior-Ringrichter
Danilo Anfibio Danilo Anfibio USA  USA Ringrichter
Greg Hamilton Gregory Hutson USA  USA Ringsprecher
Jason Ayers Jason Ayers USA  USA Ringrichter
Jessika Carr Jessika Heiser USA  USA Ringrichterin
Kayla Braxton Kayla Becker USA  USA Backstage-Interviewer
Co-Host von Talking Smack
Michael Cole Sean Coulthard USA  USA Play-By-Play Kommentator
Vice President of Announcing
Pat McAfee Patrick McAfee USA  USA Kommentator
Paul Heyman Paul Heyman USA  USA Manager von Roman Reigns
Ryan Tran Brian Nguyen USA  USA Ringrichter
Sarah Schreiber Sarah Schreiber USA  USA Backstage-Interviewer

NXT

Männliche Wrestler

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Andre Chase Chance Barrow USA  USA
Boa Yanbo Wang Kina  Kina
Bron Breakker Bronson Rechsteiner USA  USA
Brooks Jensen Ben Buchanan USA  USA
Brutus Creed Drew Kasper USA  USA Diamond Mine Mitglied
Cameron Grimes Trevor Lee Caddell USA  USA Million Dollar Champion
Carmelo Hayes Christian Brigham USA  USA NXT North American Champion
Danny Burch Martin Harris England  England
Dante Chen Sean Tan USA  USA
Dexter Lumis Samuel Shaw USA  USA
Fabian Aichner Fabian Aichner Italien  Italien Imperium Mitglied
Hachiman Hideki Suzuki Japan  Japan
James Drake James Dowell England  England
Joaquin Wilde Michael Paris USA  USA Legado del Fantasma Mitglied
Joe Gacy Joseph Ruby USA  USA
Johnny Gargano John Anthony Nicholas Gargano USA  USA The Way-Mitglied
Josh Briggs Joshua Bruns USA  USA
Julius Creed Jacob Kasper USA  USA
Kushida Yujiro Kushida Japan  Japan
Kyle O’Reilly Kyle Greenwood Kanada  Kanada
LA Knight Shaun Ricker USA  USA
Marcel Barthel Marcel Barthel Deitschland  Deitschland Imperium Mitglied
Nash Carter Zachary Green USA  USA NXT Tag Team Champion
MSK Mitglied
Dusty Rhodes Tag Team Classic
Odyssey Jones Omari Palmer USA  USA
Oney Lorcan Christopher Girard USA  USA
Pete Dunne Peter Thomas England England  England
Raul Mendoza Raúl Mendoza Mexiko  Mexiko Legado del Fantasma Mitglied
Roderick Strong Chris Lindsey USA  USA NXT Cruiserweight Champion
Diamond Mine Mitglied
Samoa Joe Nuufolau Joel Seanoa USA  USA verletzungsbedingt inaktiv
Sántos Escobár Jorge Alcantar Bolly Mexiko  Mexiko Legado del Fantasma Mitglied
Timothy Thatcher Timothy Andrew Moura USA  USA
Tommaso Ciampa Tommaso Whitney USA  USA NXT Champion
Tony D'Angelo Joe Ariola USA  USA
Tony Modra Brendan Vink Australien  Australien
Wes Lee Deveon Everheart Aiken USA  USA NXT Tag Team Champion
MSK Mitglied
Dusty Rhodes Tag Team Classic
Xyon Quinn Daniel Vidot Australien  Australien
Zack Gibson Jack Rea England  England

Weibliche Wrestlerinnen

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Amari Miller Camron Clay USA  USA
Candice LeRae Candice Gargano USA  USA The Way Mitglied
Cora Jade Brianna Coda USA  USA
Dakota Kai Cheree Georgina Crowley Neuseeland  Neuseeland
Elektra Lopez Karissa Rivera USA  USA
Ember Moon Adrienne Reese USA  USA
Franky Monet Kira Mangnin-Forster Kanada  Kanada
Gigi Dolin Priscilla Kelly USA  USA
Indi Hartwell Samantha De Martin Australien  Australien The Way Mitglied
Io Shirai Masami Odate Japan  Japan NXT Women’s Tag Team Champion
Ivy Nile Emily Andzulis USA  USA
Jacy Jayne Taylor Grado USA  USA
Jessi Kamea Jessica Elaban USA  USA
Kacy Catanzaro Kacy Esther Catanzaro USA  USA verletzungsbedingt inaktiv
Katrina Cortez Catalina Garcia USA  USA
Kay Lee Ray Kayleigh Rae Schottland  Schottland
Kayden Carter Allyssa Lane USA  USA
Lash Legend Anriel Howard USA  USA
Mandy Rose Amanda Rose Saccomanno USA  USA
Raquel González Victoria González USA  USA NXT Women’s Champion
Sarray Sari Fujimura Japan  Japan
Zoey Stark Theresa Serrano USA  USA NXT Women’s Tag Team Champion

Weitere Persönlichkeiten

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Alicia Taylor Alicia Warrington USA  USA Ringsprecherin
Beth Phoenix Robert Booker Tio Huffman USA  USA Kommentatorin
Hall of Famer
D.A. Brewer Antrone Brewer USA  USA Ringrichter
Darryl Sharma Darryl Sharma USA  USA Senior-Ringrichter
Eddie Orengo Eddie Orengo USA  USA Ringrichter
Malcolm Bivens Stokely Hathaway USA  USA Manager von The Diamond Mine
McKenzie Mitchell McKenzie Mitchell USA  USA Backstage-Interviewerin
Robert Stone Robert Strauss USA  USA Manager von Aliyah
Scarlett Elizabeth Chihaia USA  USA Valet von Karrion Kross
Tom Castor Thomas Castor USA  USA Ringrichter
Vic Joseph Victor Travagliante USA  USA Play-By-Play Kommentator
Wade Barrett Stuart Alexander Bennett England  England Kommentator
William Regal Darren Kenneth Matthews England  England General Manager

NXT UK

Männliche Wrestler

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
A-Kid Carlos Ruiz Spanien  Spanien
Amir Jordan Bilal Ansari England  England
Ashton Smith Ashton Smith England  England
Dave Mastiff David Minton England  England
Eddie Dennis Edward Dennis   Wales
Fabian Aichner Fabian Aichner Italien  Italien Imperium Mitglied
Ilja Dragunov Ilja Rukober Russland  Russland United Kingdom Champion
Joe Coffey Joseph Coffey Schottland  Schottland
Jordan Devlin Unbekannt Irland  Irland
Joseph Conners Joseph Conner Buckton England  England
Kenny Williams Alan Niddrie Schottland  Schottland
Lewis Howley Unbekannt England  England NXT UK Tag Team Champion
Marcel Barthel Marcel Barthel Deitschland  Deitschland Imperium Mitglied
Mark Andrews Mark Andrews   Wales
Mark Coffey Mark Coffey Schottland  Schottland
Morgan Webster Gavin Watkins   Wales
Noam Dar Noam David Dar Israel  Israel
Oliver Carter Oliver Sauter Schweiz  Schweiz
Primate Jason Melrose England  England
Ridge Holland Luke Menzies England  England verletzungsbedingt inaktiv
Sam Gradwell Sam Gradwell England  England
Sam Stoker Samuel Stoker Vaoanigts Kinireich  Vaoanigts Kinireich NXT UK Tag Team Champion
Saxon Huxley Ross Cooke England  England
Trent Seven Benjamin Maurice Webb England  England
Tyler Bate Tyler Bate England  England NXT UK Heritage Cup Champion
Tyson T-Bone Thomas Clifford England  England
Walter Walter Hahn Ostareich  Östareich Imperium Mitglied
Wild Boar Michael Hitchman   Wales
Wolfgang Barry Young Schottland  Schottland

Weibliche Wrestlerinnen

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Aoife Valkyrie Aoife Cusack Irland  Irland
Dani Luna Chloe Smith England  England
Isla Dawn Courtney Stewart Schottland  Schottland
Jinny Jinny Sandhú England  England
Meiko Satomura Meiko Satomura Japan  Japan NXT UK Women’s Champion
Nina Samuels Samantha Allen England  England
Xia Brookside Xia Louise Henderson England  England

Weitere Persönlichkeiten

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Andy Shepherd Andy Shepherd England  England Play-By-Play Kommentator
Chris Sharpe Chris Sharpe England  England Ringrichter
Francesca Brown Francesca Brown England  England Ringsprecherin
Johnny Saint John Miller England  England General Manager
Nigel McGuinness Steven Haworth England  England Kommentator
Sean McLaughlin Sean McLaughlin England  England Ringrichter
Sid Scala Unbekannt Unbekannt Assistant to the General Manager
gelegentlicher Wrestler

Free Agents

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Asuka Kanako Urai Japan  Japan weibliche Wrestlerinnen
verletzungsbedingt inaktiv
Bayley Pamela Rose Martinez USA  USA weibliche Wrestlerinnen
verletzungsbedingt inaktiv
Brock Lesnar Brock Edward Lesnar USA  USA männlicher Wrestler
Elias Jeffrey Sciullo USA  USA männlicher Wrestler
Eva Marie Natalie Marie Coyle USA  USA weibliche Wrestlerinnen
Goldberg William Scott Goldberg USA  USA männlicher Wrestler
Hall of Famer
Gran Metalik Unbekannt Mexiko  Mexiko männlicher Wrestler
Harry Smith Harry Francis Smith Kanada  Kanada männlicher Wrestler
John Cena John Felix Anthony Cena USA  USA männlicher Wrestler
Lacey Evans Macey Estrella-Kadlec USA  USA weibliche Wrestlerinnen
Schwangerschaftsurlaub
Lince Dorado José Cordero Puerto Rico  Puerto Rico männlicher Wrestler
Shane Thorne Shane Veryzer Australien  Australien männlicher Wrestler
Titus O’Neil Thaddeus Michael Bullard USA  USA männlicher Wrestler

Weitere Persönlichkeiten

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Adam Pearce Adam Pearce USA  USA Raw und SmackDown Offizieller
Booker T Robert Booker Tio Huffman USA  USA Pre-show Analyst
Hall of Famer
Peter Rosenberg Peter Rosenberg USA  USA Pre-Show Analyst
Sam Roberts Samuel Roberts USA  USA Pre-Show Analyst
Shane McMahon Shane Brandon McMahon USA  USA Offizieller
gelegentlicher Wrestler
Sonya Deville Daria Rae Berenato USA  USA Raw und SmackDown Offizielle
Stephanie McMahon Stephanie McMahon Levesque USA  USA Chief Brand Officer
Triple H Paul Michael Levesque USA  USA Chief Operating Officer
Mr. McMahon Vincent Kennedy McMahon USA  USA Chairman
Chief Executive Officer

Beleg

Im Netz