Listn vo de WWE Roster

(Weidagloadt vo Liste WWE Roster)

Seit 2002 san de Schauringa (dengl. Wrestler) in da WWE in zwoa Kada (dengl. Roster) afteit, de wo jeweis a oagne Ringaschau (dengl. Wrestlingshow) hom.

De Schauringa vo da WWE werden "Superstars" und de Schauringarinna wean "Divas" gnennd. De WWE-oagne Nochwuxfeadarung ("NXT Wrestling") is in da Nochwuxliga (Development-Liga) zammgfossd.

RAW

Funktion Ringnam Biagalicha Nam Nationalitet
Commissioner Stephanie McMahon Stephanie Levesque USA  USA
General Manager Mick Foley Michael Francis Foley Sr. USA  USA
Superstar Akira Tozawa Akira Tozawa Japan  Japan
Superstar Ariya Daivari Ariya Daivari USA  USA
Superstar Big Cass William Morrissey USA  USA
Superstar Big E Ettore Ewen USA  USA
Superstar Big Show Paul Donald Wight, Jr. USA  USA
Superstar Bo Dallas Taylor Michael Rotunda USA  USA
Superstar Braun Strowman Adam Scherr USA  USA
Superstar Brock Lesnar Brock Edward Lesnar USA  USA
Superstar Cedric Alexander Cederick Johnson USA  USA
Superstar Cesaro Claudio Castagnoli Schweiz  Schweiz
Superstar Chris Jericho Christopher Keith Irvine Kanada  Kanada
Superstar Curtis Axel Joseph Curtis Hennig USA  USA
Superstar Darren Young Frederick Rosser USA  USA
Superstar Drew Gulak Drew Gulak USA  USA
Superstar Enzo Amore Eric Arndt USA  USA
Superstar Epico Orlando Colón Puerto Rico  Puerto Rico
Superstar Finn Bálor Fergal Devitt Irland  Irland
Superstar Goldberg William Scott Goldberg USA  USA
Superstar Goldust Dustin Patrick Runnels USA  USA
Superstar Gran Metalik Máscara Dorada Mexiko  Mexiko
Superstar Jack Gallagher Oliver Claffey England  England
Superstar Jinder Mahal Yuvraj Singh Dhesi Kanada  Kanada
Superstar Karl Anderson Chad Allegra USA  USA
Superstar Kevin Owens Kevin Steen Kanada  Kanada
Superstar Kofi Kingston Kofi Nahaje Sarkodie-Mensah Ghana  Ghana
Superstar Lince Dorado Unbekannt Puerto Rico  Puerto Rico
Superstar Luke Gallows Andrew Hankinson USA  USA
Superstar Mark Henry Mark Jerrold Henry USA  USA
Superstar Neville Benjamin Satterley England  England
Superstar Noam Dar Noam Dar Israel  Israel
Superstar Primo Edwin Carlos Colón Puerto Rico  Puerto Rico
Superstar R-Truth Ronald Killings USA  USA
Superstar Rich Swann Richard Swann USA  USA
Superstar Roman Reigns Leati Joseph Anoa'i USA  USA
Superstar Rusev Miroslaw Barnjaschew Buigarien  Buigarien
Superstar Sami Zayn Rami Sebei Kanada  Kanada
Superstar Seth Rollins Colby Lopéz USA  USA
Superstar Sheamus Stephen Farrelly Irland  Irland
Superstar Sin Cara Jorge Arias USA  USA
Superstar The Brian Kendrick Brian Kendrick USA  USA
Superstar Titus O’Neil Thaddeus Michael Bullard USA  USA
Superstar T.J. Perkins Teddy James Perkins USA  USA
Superstar Tony Nese Anthony Nese USA  USA
Superstar Xavier Woods Austin Watson USA  USA
Weiblicher Superstar Alicia Fox Victoria Crawford USA  USA
Weiblicher Superstar Bayley Pamela Rose Martinez USA  USA
Weiblicher Superstar Charlotte Flair Ashley Elizabeth Fliehr USA  USA
Weiblicher Superstar Dana Brooke Ashley Sebera USA  USA
Weiblicher Superstar Emmalina Tenille Dashwood Australien  Australien
Weiblicher Superstar Nia Jax Savelina Fanene USA  USA
Weiblicher Superstar Paige Saraya-Jade Bevis England  England
Weiblicher Superstar Sasha Banks Mercedes Kaestner-Varnado USA  USA
Weiblicher Superstar Summer Rae Danielle Moinet USA  USA
Weiblicher Superstar Tamina Sarona Snuka-Polamalu Fidschi  Fidschi

SmackDown

Funktion Ringnam Biagalicha Nam Nationalitet
Commissioner Shane McMahon Shane Brandon McMahon USA  USA
General Manager Daniel Bryan Bryan Danielson USA  USA
Superstar Aiden English Matthew Rehwoldt USA  USA
Superstar AJ Styles Allen Neal Jones USA  USA
Superstar Apollo Crews Sesugh Uhaa USA  USA
Superstar Baron Corbin Thomas Pestock USA  USA
Superstar Bray Wyatt Windham Lawrence Rotunda USA  USA
Superstar Chad Gable Charles Betts USA  USA
Superstar Curt Hawkins Brian Joseph Myers USA  USA
Superstar Dean Ambrose Jonathan Good USA  USA
Superstar Dolph Ziggler Nicholas Theodore Nemeth USA  USA
Superstar Erick Rowan Joseph Ruud USA  USA
Superstar Fandango Curtis Hussey USA  USA
Superstar Heath Slater Heath Miller USA  USA
Superstar Jack Swagger Jacob Hager USA  USA
Superstar James Ellsworth Jimmy Ellsworth Morris USA  USA
Superstar Jason Jordan Nathan Everhart USA  USA
Superstar Jey Uso Joshua Samuel Fatu USA  USA
Superstar Jimmy Uso Jonathan Solofa Fatu USA  USA
Superstar John Cena John Felix Anthony Cena USA  USA
Superstar Kalisto Emanuel Alejandro Rodriguez USA  USA
Superstar Kane Glenn Thomas Jacobs USA  USA
Superstar Kenny Kenneth George Doane USA  USA
Superstar Konnor Ryan Parmeter USA  USA
Superstar Luke Harper Jon Huber USA  USA
Superstar Mikey Michael Samuel Brendli USA  USA
Superstar Mojo Rawley Dean Muhtadi USA  USA
Superstar Randy Orton Randal Keith Orton USA  USA
Superstar Rhyno Terrance Gerin USA  USA
Superstar Shelton Benjamin Shelton Albert Benjamin USA  USA
Superstar Simon Gotch John Smith USA  USA
Superstar The Miz Michael Gregory Mizanin USA  USA
Superstar Tyler Breeze Mattias Clement Kanada  Kanada
Superstar Undertaker Mark William Calaway USA  USA
Superstar Viktor Eric Thompson Kanada  Kanada
Superstar Zack Ryder Matthew Cardona USA  USA
Weiblicher Superstar Alexa Bliss Alexis Kaufman USA  USA
Weiblicher Superstar Becky Lynch Rebecca Quin Irland  Irland
Weiblicher Superstar Carmella Leah Van Dale USA  USA
Weiblicher Superstar Eva Marie Natalie Marie Coyle USA  USA
Weiblicher Superstar Naomi Trinity Fatu USA  USA
Weiblicher Superstar Natalya Natalie Katherine Neidhart-Wilson Kanada  Kanada
Weiblicher Superstar Nikki Bella Nicole Garcia-Colace USA  USA

NXT

Funktion Ringnam Biagalicha Nam Nationalitet
General Manager William Regal Darren Kenneth Matthews England  England
Superstar Akam Sunny Dhinsa USA  USA
Superstar Alexander Wolfe Axel Tischer Deitschland  Deitschland
Superstar Andrade Almas Manuel Andrade Mexiko  Mexiko
Superstar Angelo Dawkins Gary Gordon USA  USA
Superstar Austin Aries Dan Solwold USA  USA
Superstar Bobby Roode Robert F. Roode Jr. Kanada  Kanada
Superstar Buddy Murphy Matthew Adams Australien  Australien
Superstar Damian O'Connor Damian Mackle   Nordirland
Superstar Dash Wilder Steven Walters USA  USA
Superstar Elias Samson Logan Shulo USA  USA
Superstar Eric Young Jeremy Fritz Kanada  Kanada
Superstar Hideo Itami Kenta Kobayashi Japan  Japan
Superstar Johnny Gargano John Gargano USA  USA
Superstar Nick Miller Michael Nicholls Australien  Australien
Superstar No Way Jose Levis Valenzuela Jr. USA  USA
Superstar Oney Lorcan Christopher Girard USA  USA
Superstar Rezar Gzim Selmani Oibanien  Oibanien
Superstar Roderick Strong Chris Lindsey USA  USA
Superstar Samoa Joe Nuufolau Joel Seanoa USA  USA
Superstar Sawyer Fulton Jacob Southwick USA  USA
Superstar Scott Dawson David Charwood USA  USA
Superstar Shane Thorne Shane Veryzer Australien  Australien
Superstar Shinsuke Nakamura Shinsuke Nakamura Japan  Japan
Superstar Tommaso Ciampa Tommaso Whitney USA  USA
Superstar Tye Dillinger Ronnie William Arneill Kanada  Kanada
Superstar Wesley Blake Cory Weston USA  USA
Weiblicher Superstar Aliyah Nhooph Al-Areebi Kanada  Kanada
Weiblicher Superstar Asuka Kanako Urai Japan  Japan
Weiblicher Superstar Billie Kay Jessica McKay Australien  Australien
Weiblicher Superstar Daria Daria Berenato USA  USA
Weiblicher Superstar Ember Moon Adrienne Reese USA  USA
Weiblicher Superstar Liv Morgan Gionna Daddio USA  USA
Weiblicher Superstar Mandy Rose Amanda Saccomanno USA  USA
Weiblicher Superstar Nikki Cross Nicola Glencross Schottland  Schottland
Weiblicher Superstar Peyton Royce Cassie McIntosh Australien  Australien
Ringkommentator Corey Graves Matthew Polinsky USA  USA
Ringkommentator Tom Phillips Tom Hannifan USA  USA
Ringsprecherin JoJo Joseann Alexie Offerman USA  USA
Cheftrainer Matt Bloom Matthew Jason Bloom USA  USA
Trainer Steve Keirn Stephen Keirn USA  USA
Trainer Brian Kendrick Brian Kendrick USA  USA
Trainer Joey Mercury Adam Birch USA  USA
Trainer Norman Smiley Norman Smiley USA  USA
Trainer Ricky Steamboat Richard Blood, Sr. USA  USA
Trainer Terry Taylor Terry Taylor USA  USA
Trainerin Sara Amato Sara Amato USA  USA

Beleg


Im Netz